Laatste dag in Nederland
Door: Anne
Blijf op de hoogte en volg Anne
27 Februari 2013 | Nederland, Meppel
Het is nu dan echt zover. Vandaag is mijn laatste dag in Nederland aangebroken. Afgelopen weken heb ik alle laatste dingen geregeld. Ik heb een klein (geslaagd) afscheidsfeestje gegeven, ik ben naar de lord geweest (!!) , ik heb mijn koffer ingepakt en gewogen (20 kilo, erg netjes als je het mij vraagt) , ik heb het theoretische deel van mijn reis naar Suriname afgemaakt in de vorm van een verslag en ik heb afscheid genomen van alle mensen die ik nog graag wilde zien. Vanmiddag moet ik nog wat dingen regelen voor mijn LIO / eind stage (dat moet voordat ik naar Suriname ga, want als ik terug kom is het bijna zomervakantie) en vanavond komen er nog een paar vriendinnetjes langs om voor de laatste keer doei te zeggen. Morgen vertrek ik om ongeveer 7.00 naar het vliegveld. Papa , mama, Wout en Rozemarijn zullen mee gaan. De vliegreis zal ongeveer 9 uur duren. Door het tijdsverschil komen we dan rond 17.00 aan in Suriname.
Vanaf morgen avond zit ik dus ECHT in Suriname. Vanaf daar zullen jullie dan ook mijn volgende verslag ontvangen. Ik hoop dat jullie het met plezier zullen lezen. Als jullie nog dingen willen weten moet je maar even reageren, dan zal ik er antwoord op proberen te geven.
Tot over 4 maanden mensen!
Liefs Anne
27 Februari 2013 - 11:24
Paula:
Hoi lieve Anne!
Ik ga al je verslagen met heel veel plezier lezen:) ik kijk dan ook echt naar je eerste echte verslag uit wanneer je aangekomen bent in Suriname! Je gaat zo ongelooflijk veel nieuwe en mooie dingen daar meemaken en zien! Heeeel veel succes schat en ik zie je vanavond gelukkig nog eventjes! ❤
Liefs Paula -
27 Februari 2013 - 12:50
Marjolein:
Hee lieverd!
Spannend hoor nu, ik ben zelfs zenuwachtig voor je. Vind het zo stoer :)
Fijn dat je hier verhalen gaat schrijven, kunnen wij ook mee genieten.
Ik zie je vanavond ook nog en dat is maar goed ook want ga je ontzettend missen!!
Succes schat, je kan het!
xxxx Dikke kus -
27 Februari 2013 - 13:20
Bart-Jan :
Hee Anne!
Het laatste dagje in Nederland dus! Nog even en de spanning zal dan echt komen. Je zal van iedereen afscheid moeten nemen, maar voor je het weet zit je al in Suriname te genieten van alle leuke en mooie dingen die je mag gaan doen. Ik wens je nogmaals heel veel plezier de aankomende tijd toe.
Geniet van elke mooi ervaring, voor je het weet ben je alweer terug in NL! :)
xx Bart-Jan -
28 Februari 2013 - 00:06
Lianne:
Lieve Anne!
Genoten van je laatste dagje Nederland? Veel afscheid moeten nemen? ;)
Bij deze een goede reis gewenst morgen! Lekker allemaal gave films kijken in het vliegtuig, die hier nog in de bios draaien of nét uit zijn. Heel veel plezier! Stuur je je skypenaam nog even?
Liefs, Lianne -
28 Februari 2013 - 08:56
Linda:
Hoi Anne,
Ik wil je veel plezier wensen in Suriname! Ik zal de website in de gaten houden. Wordt vast leuk om te lezen. Succes met je stage, hopelijk wordt het super leuk.
Goede reis, geniet van de momenten daar. Voor je het weet is het 4 maand verder.
Veel liefs,
Linda (van het volleyballen ;-) )